Hoppa till innehåll
Hem » 26 maj 06:51, Rattfylleri, Sundbyberg

26 maj 06:51, Rattfylleri, Sundbyberg

De uppmärksamma personerna upptäckte att mannen luktade alkohol och verkade ha svårigheter att tanka. De försökte hindra honom från att köra ifrån platsen. 

Polis som kom dit kunde konstatera att mannen dels inte hade körkort samt verkade onykter. Han frihetsberövades erbjöds vårdkontakt för alkoholproblem inom ramen för SMADIT (Samverkan mot alkohol och droger i trafiken). 

SMADIT bygger på nära och långsiktigt samarbete mellan samhällsaktörer som polis, kommun och region. Genom att ge personer möjlighet till vård och stöd direkt efter händelsen, vill man också kunna minska antalet återfall i den här typen av brott.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar Avbryt svar