Hoppa till innehåll
Hem » 13 maj 14:26, Djur, Örebro

13 maj 14:26, Djur, Örebro

Polisen har fått in två samtal under dagen där hundar varit instängda i bilar som parkerats i solen utan direkt kontroll från ägare. I ena fallet lyckades anmälaren få upp bilens ena dörr och släppa ut hunden. Strax därefter anlände ägaren som gav hunden vatten och det hela förlöpte väl denna gång.

I det andra fallet så larmade en anmälare kl 13:58 om en hund i en parkerad bil. Polisen har sökt ägaren via regsitrerad telefon utan att få svar. Fortfarande kl 14:30 sitter hunden fortfarande kvar i bilen. Dock uppges hunden se ut att må bra enligt anmälaren. Om ingen kontakt med ägaren kommer att nås inom rimlig tid kommer polis att åka till platsen och vid behov ta sig in i bilen på enklaste och billigaste sätt. Det kan vara att krossa en ruta för att rädda hunden ut ur bilen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar Avbryt svar