Hoppa till innehåll
Hem » 13 maj 07:45, Sammanfattning natt, Jönköpings län

13 maj 07:45, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:24 Polisen larmades till en adress i Vetlanda med anledning av ett bråk. En man misstänks för att ha misshandlat en närstående kvinna. Polis åkte till platsen och mannen greps misstänkt för misshandel. Mannen är i 30-årsåldern och senare anhölls han. Ambulanspersonal undersökte kvinnan som inte ska ha fått allvarliga fysiska skador.  

01:11 Polisen larmades till centrala Jönköping med anledning av ett grovt brott. Polisen fick snabbt uppgifter om att det skulle röra sig om en misshandel med minst ett tillhygge inblandat. Flera polispatruller åkte till platsen. En gärningsperson ska ha misshandlat en man med minst ett tillhygge utomhus. Ingen gärningsperson fanns kvar när polis anlände. Brottsplatsen spärrades av under natten men senare hävdes avspärrningarna. Händelsen utreds som försök till mord, det finns ingen misstänkt i ärendet. Den drabbade mannen, som är i 45-årsåldern, fördes till sjukhus. Han var vaken och talbar. Formellt förhör med mannen har hållits.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.