Hoppa till innehåll
Hem » 26 mars 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

26 mars 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01:25, misshandel, Borås
Vi får larm om att en man misshandlar en kvinna på en bar på Sandgärdsgatan. Polis larmas till platsen. Inga uppgifter fysiska skador eller ambulansbehov. En anmälan om misshandel samt olaga hot är upprättad.

01:25, rån, Göteborg
En inringare larmar polis gällande tre gärningspersoner som slår och tvingar en kille att ta ut pengar från en bankomat på Vasagatan. De springer sedan från platsen. En ordningsvakt springer efter, men utan att lyckas få tag i dem. Även målsägande lämnar. Patrull kommer till platsen och söker i området. En anmälan om rån är upprättad.

01:09, misshandel, Mölndal
En person får ett slag på armen. I samband med slaget går ett armband sönder. Gärningspersonen lämnar platsen i okänd riktning. Patrull anländer och tar upp en anmälan om misshandel. Inga uppgifter om fysiska skador eller behov av vidare vård.

00:30, misshandel, Ale
V i får ett larm om att en man som agerat aggressivt och även slagit två personer ombord ett tåg. Mannen är med en kvinna. Tåget stannar vid Surte och polis kliver på. Mannen och kvinnan omhändertas för kontroll. Kvinnan har ett pistolliknande föremål på sig. Mannen är misstänkt för misshandel, narkotikabrott eget bruk samt vapenbrott. Kvinnan är misstänkt för narkotikabrott eget bruk samt vapenbrott. Inga uppgifter om fysiska skador eller ambulansbehov.

20:13, rattfylleri, Lidköping
En patrull stoppar en bil på Rörstrandsgatan. Föraren omhändertas för kontroll och berusning misstänkt för rattfylleri.

16:50, rån, Göteborg
En kille i 15-årsåldern blir rånad på sin jacka och halsband på Övre Spannmålsgatan. Två gärningspersoner kom fram till killen, knuffade och hotade honom och sprang sedan i riktning mot älven. Polis larmas till platsen. Patrullen tar upp en anmälan om rån. Ingen misstänkt eller gripen. Inga uppgifter om fysiska skador eller behov av ambulans.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.