Hoppa till innehåll
Hem » 25 mars 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

25 mars 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

04:11, rån, Göteborg
En man blir misshandlad av ett flertal gärningspersoner vid Kungsportsplatsen. De ska även ha tagit en plånbok i samband med misshandeln. Gärningspersonerna försvinner därefter. Polis larmas till platsen. Patrull söker av området, men utan resultat. Inga uppgifter om fysiska skador eller ambulansbehov. En anmälan om rån är upprättad.

03:05, försök till stöld, Skövde
Ett par vaknar av att någon försöker bryta upp ett lås. De tänder upp belysningen och larmar polis. Patrull kommer till platsen och söker med bland annat hund, men utan resultat. En anmälan om försök till stöld genom inbrott är upprättad.

01:49, rattfylleri, Götene
En patrull stoppar en bil på Västerbyvägen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri.

00:29, skadegörelse, Stenungsund
En man har krossar ett antal rutor på ett 15-tal av kommunens bilar. Han åker sedan till en polisstation i Göteborg och anmäler sig själv. Mannen grips och anhålls senare misstänkt för grov skadegörelse. Han är även misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

00:22, misshandel, Borås
Vi får larm om att tre personer slår på varandra på Sparregatan. Polis åker till platsen och anträffar en person med mindre skador. Inga uppgifter om ambulansbehov. En anmälan om misshandel är upprättad. Okänd gärningsperson.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.