Hoppa till innehåll
Hem » 19 mars 08:12, Sammanfattning natt, Örebro län

19 mars 08:12, Sammanfattning natt, Örebro län

Rattfylleri, Degerfors kl. 22.59

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Stora Valla. Bilisten, en man i 35-årsåldern, fick åka med patrullen för provtagning och efter provet är han fortfarande misstänkt för rattfylleri under påverkan av alkohol. Patrullen omhändertog mannens nycklar för att förhindra fortsatt brottslig färd.

Inbrott, Örebro kl. 23.10

En eller flera okända personer har krossat en ruta in till en lokal i city. Det är i nuläget om något, och i så fall vad, är stulet men patrullen skriver en anmälan om stöld genom inbrott.

Olaga intrång, Örebro kl. 23.17

En ägare till ett företag i Bista ser i kamera hur tre personer har tagit sig in i lokalen. Polisen har varit på plats och hittat tre personer, utanför lokalen, som stämmer in på signalementet. Det är en kvinna och två män i 30 till 40-årsåldern. De blir misstänkta för skadegörelse och olaga intrång.

Narkotikabrott, Lindesberg kl. 00.03

En man i 30-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk efter att en patrull kontrollerat honom i Hagaberg. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 23 personer eller fordon, omhändertagit tre personer enligt LOB, hanterat fyra ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat en viltolycka utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Örebro län.