Hoppa till innehåll
Hem » 08 mars 07:50, Sammanfattning natt, Örebro län

08 mars 07:50, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro
22.53: En anmälare i Örebro kontaktar polisen med anledning av att han iakttagit hur en person krossat ett fönster och tagit sig in i en lägenhet, lägenheten ska dock ej vara bebodd. Polispatrull kallas till platsen, ingen misstänkt anträffas. En polisanmälan gällande skadegörelse och olaga intrång upprättas. Patrull har även dokumenterat platsen.

23.21: En anmälare kontaktar polis med anledning av att det låter som att någon försöker bryta sig in i ett trapphus i centrala Örebro. Patrull som beordras till platsen konstaterar att entréruta är krossa till trapphus. Utredningsåtgärd samt iakttagelser från vittne ger förhanden att beslut gällande husrannsakan beslutas i en lägenhet. En man i 45-årsåldern anträffas och blir misstänkt för brott. Brottsrubricering på anmälan som patrullen upprättar blir skadegörelse.

Patruller som tjänstgjort under natten har genomfört ett antal fordon och personkontroller. Det har även inträffat en del viltolyckor som även hanterats. Även ärenden kring psykisk ohälsa har förekommit.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar Avbryt svar