Hoppa till innehåll
Hem » 08 mars 07:33, Sammanfattning natt, Västerbottens län

08 mars 07:33, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Tre personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för våldsamt motstånd. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:10 Trafikolycka, Skellefteå
Polis beordras till Lantmannagatan/Stråkvägen på Sunnanå i Skellefteå med anledning av uppgifter om en olycka. En buss och en a-traktor är inblandade och en ordningsbot (böter) utfärdas till föraren i a-traktorn på grund av att väjningsplikt inte iakttagits. Enligt initiala uppgifter resulterade olyckan inte i personskador.

05:55 Trafikkontroll, Skellefteå
Vid en trafikkontroll på länsväg 814 på Sunnanå i Skellefteå utfärdades två ordningsböter på grund av fortkörning.

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar Avbryt svar