Hoppa till innehåll
Hem » 07 mars 19:09, Trafikolycka, Trollhättan

07 mars 19:09, Trafikolycka, Trollhättan

Olyckan ska ha inträffat i höjd med Gårdhem, riktning mot Grästorp från Trollhättan. Två lastbilar och en personbil uppges varit involverade. Vägen uppges vara blockerad, helt stopp i trafiken. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. 

En person ska ha avförts från platsen i ambulans till NÄL, troligen allvarligt skadad. Övriga verkar ha klarat sig med relativt lindriga skador. Personbilsföraren har dock fått åka till NÄL för kontroll. Samtliga bilar tas i beslag. Bägare beställda men det kan ta tid p.g.a. hög arbetsbelastning.

Polisen genomför utredningsåtgärder på platsen. Polis åker även till NÄL.   

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar Avbryt svar