Hoppa till innehåll
Hem » 07 mars 07:37, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07 mars 07:37, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Inga större händelser har kommit till polisens kännedom under natten.

Polisen anpassar under dagen, som vanligt, avtåndet till framförvarande fordon i trafiken. Det kommer dock att vara längre idag med tanke på rådande väderleksförhållanden. Gör det du också.

Misstänkt misshandel i Mjölby

23:42 Polisen larmades till en adress i Mjölby med anledning av en misstänkt misshandel. En kvinna hade enligt uppgift blivit slagen och dragen i håret av en för henne bekant man.

Polisen kunde gripa mannen och genomförde en kroppsbesiktning. Vidare gjordes andra utredningsåtgärder som förhör och en brottsplatsundersökning. Det finns ingen uppgift om att kvinnan behövde ambulanssjukvård.

Mannen, som är i 40-årsåldern, misstänks för misshandel samt barnfridsbrott.

Bränsle stals i Norrköping

01:55 En polispatrull begärde ett eget uppdrag och kontrollerade en bil på Sörbyvägen i Norrköping. I bilen fanns tre personer samt misstänkt utrustning för att slanga drivmedel. Det fanns också misstänkt stulen diesel i fordonet.

Samtliga tre män, som är i 30, 35 samt 30-årsåldern, misstänks för stöld. Det misstänkta stöldgodset samt utrustningen för detta beslagtogs.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.