Hoppa till innehåll
Hem » 12 februari 08:06, Sammanfattning natt, Jönköpings län

12 februari 08:06, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 70-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Bråk i relation 

23:00 Polisen fick ett samtal från ett barn som såg sina föräldrar bråka och slå varandra i Vetlanda kommun . En patrull åkte till adressen och kunde snabbt få mannen under kontroll för att utreda hur rättsläget såg ut. Efter förhör framkom det att bråket inte kom upp i nivå misshandel för någon av parterna som bägge var något berusade.

Mannen avvisades från adressen enligt paragraf 13 i polislagen. Det är inget brott utan en tillfällig åtgärd. Det blir inte aktuellt med barnfridsbrott då ingen anmälan om misshandel skrivs åt något håll.

Polisen skriver dock en anmälan till socialtjänsten, det kallas sol14.

Bilbrand i Nässjö

23:39 Polis och räddningstjänst larmades till Runnerydsskolans parkering i Nässjö med anledning av en brinnande bil. En bil var övertänd och flera andra bilar fanns i närheten.

Det finns inga uppgifter om att någon person har skadats.  Polispatrullen kunde inte se någon naturlig orsak till branden och skrev därför en anmälan om skadegörelse genom bran utan någon misstänkt gärningsman.

Voltad bil i Nässjö

01:34 Polis och räddningstjänst larmades till en trafikolycka på Jönköpingsvägen i Nässjö. En personbil hade av okänd anledning voltat under färd. Föraren hade tagit sig ut ur bilen och satt i ett annat fordon i väntan på att blåljuspersonal skulle komma till platsen.

Det visade sig att föraren inte var skadad men att bilen behövde bärgas. Det finns i nuläget ingen misstanke om brott.

Bråk avstyrdes i Jönköping

02:50 Polisen kallades till Skolgatan i Jönköping med anledning av ett bråk mellan flera personer. Flera patruller åkte till platsen och avbröt bråket.

En person omhändertogs enlig lagen om omhändertagande av berusad och en annan individ kördes bort från platsen utan misstanke om brott, en avvisning. Ingen person skadades allvarligt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.