Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2023-02-06 21:25:46 06 februari 19:36, Stöld/inbrott, Tranemo

Uppdaterad 2023-02-06 21:25:46 06 februari 19:36, Stöld/inbrott, Tranemo

Polis larmades till Tranemo gymnasieskola på Medborgarplatsen i Tranemo, där en lärare upptäckt inbrottstjuvar på bar gärning. Läraren som var inne i skolan när hen mötte tjuvarna blev överraskad och chockad och ringde till polisen som genast åkte till platsen. Gärningsmännen hade hunnit lämna platsen när polisen kom till platsen och ett sök med hundpatrull genomfördes av polisen. Polishunden kunde spåra efter gärningspersonerna en bit och polispatrullen kunde se färska spår efter gärningsmännen i marken, de hade då flytt i riktning mot Willys. 
Polis söker nu igenom skolan för att säkra byggnaden och söka efter gärningspersoner som kan ha gömt sig i lokalerna. Flera fynd har gjort och de har tagit i beslag i samband med utredningen. 

Tidigare har flera inbrott skett på skolor i närliggande kommuner och då har datorer och teknisk utrustning stulits, polisen kommer utreda om de inbrotten och stölderna har något samband med denna händelse. 

Polis arbetar vidare på platsen. 

21:24 Uppdatering
Polis kommer skriva en anmälan om stöld genom inbrott, de övervakningskameror som finns i skolan kommer att bevissäkras efter material som kan vara intressant för utredningen.  
 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.