Hoppa till innehåll
Hem » 06 februari 07:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06 februari 07:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 50 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

23:33 Polisen i region Öst blev uppmärksammade av kollegor i region Bergslagen gällande ett förföljande på riksväg 50. Bilfärden fortsatte in i Motala kommun. Polispatrullerna åkte efter en bilist som inte stannade. Polispatruller från region Öst involverades. Ungefär 25 minuter senare tog färden stopp i Motala kommun med hjälp av spikmatta. Bilisten, en man i 40-årsåldern, misstänks för grov vårdslöshet i trafik, rattfylleri, grov olovlig körning, ringa narkotikabrott eget bruk samt tillgrepp av fortskaffningsmedel. Mannen var anhållen i sin frånvaro eftersom han är misstänkt i en annan brottsutredning. Polisen kan inte kommentera det ärendet i nuläget.

04:07 Polisen larmades till en restaurang i området Östermalm i Finspång med anledning av ett inbrott. Minst en ruta var sönder. Polis har varit på plats men ingen misstänkt har påträffats. Det var tillrört inne i lokalen, det är oklart om något har stulits. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.