Hoppa till innehåll
Hem » 03 februari 07:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

03 februari 07:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 41 ärenden som rör Östergötlands län. Nedan följer ett urval.

00:20 Larm inkom om en brand i verkstadslokal som ligger utmed riksväg 35, Linköping. Enligt larmet var lokalen övertänd. Verkstadslokalen kommer att spärras av i väntan på teknisk undersökning. En förundersökning om allmänfarlig vårdslöshet har öppnats för att utreda händelsen vidare.  

01:46 Polisen larmades till en butik i Tornby, Linköping med anledning av att larmet har gått. Väktare som kommer till platsen kan se en bil lämna området. Polispatrull kan lokalisera bilen och kan stoppa den. Två personer befinner sig i bilen och de grips misstänkta för stöld. I bilen hittar polispatrull stöldgods samt diverse verktyg som tas i beslag. Brottsplatsen spärrades av i väntan på teknisk undersökning. En förundersökning om stöld genom inbrott har inletts. De gripna är båda män i 30-årsåldern.

03:00 Larm inkom om en bil som stod i brand på Hangargatan, Norrköping. Enligt larmet var bilen övertänd. Räddningstjänsten kunde släcka branden. Polispatrull kommer att skriva en anmälan om tillgrepp samt skadegörelse genom brand.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.