Hoppa till innehåll
Hem » 01 februari 08:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

01 februari 08:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 30-tal ärenden som rör Södermanland.

Ett urval av nattens händelser:

Barn rånat i Råbergstorp

22:04 Polisen larmades till Råbergstorp med anledning av ett personrån. Ett barn under 15 år hade blivit rånat under hot om våld med ett vapenliknande föremål. Rångods var en telefon med tillbehör.

Flera patruller kallades till platsen och polisen gjorde förhör. En hundpatrull beordrades också dit för att söka efter gods och misstänkt gärningsman.

Efter de initiala undersökningsåtgärderna riktades misstankar en adress där en husrannsakan utfördes. Vissa fynd gjordes och en man under 20 år greps och anhölls senare under kvällen misstänkt för grovt rån och grovt vapenbrott.

Olovlig krning tog slut i Gnesta

00:20 Polisen fick ett larm om en misstänkt drogpåverkad förare i Järna. En patrull i Gnesta fick strax efter larmet kontakt med bilen. Föraren valde att inte stanna på polisen anmodan men tappade efter ett par minuter kontrollen över bilen i närheten av tågstationen i Gnesta. I bilen fanns tre personer, föraren sprang från platsen men samtliga kunde gripas.

Föraren, en man i 40-årsåldern, misstänks för olovlig körning samt vårdslöshet i trafik. En av passagerarna misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland