Hoppa till innehåll
Hem » 30 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

30 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.04 Trollhättan, olaga hot
I Skogstorpa har två män i 30-årsåldern trängt sig in i en bostad och hotat en man i 35-årsåldern med en kniv. När polisen kom till platsen kunde man gripa de två misstänkta i närheten. De är misstänkta för grovt olaga hot samt grovt hemfridsbrott. Efter förhör anhölls de av åklagare. Inga personskador.

23.40 Göteborg, brand
På Glöstorpsvägen i Tuve har en lägenhet på ett äldreboende blivit rökfylld. Troligtvis är det ett klädesplagg som börjat brinna i samband med rökning. Branden kunde snabbt släckas. En kvinna i 70-årsåldern kontrollerades av ambulanspersonal, oklart om hon behövde åka med till sjukhus. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har upprättats. 

04.41 Herrljunga, trafikolycka
På länsväg 182 vid Grude kyrka har en bilist kört av vägen och hamnat i diket. Föraren, en man i 40-årsåldern, klagade på smärtor i nacke samt arm och fick åka med ambulansen till Alingsås sjukhus. Det var mycket halt väglag vid olyckstillfället. Inga misstankar om brott.

04.56 Tanumshede, bilbrand
På Hedeskogsvägen har en bil börjat brinna på en parkering. Räddningstjänst och polis till platsen. Branden misstänks vara anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. 

05.19 Vårgårda, trafikolycka
På länsväg 181 strax utanför Vårgårda inträffade en singelolycka med bil. Räddningstjänst, ambulans samt polis åkte till platsen. Föraren, en man i 45-årsåldern, hade ont i nacken och åkte med ambulansen till Alingsås sjukhus. Inga misstankar om brott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.