Hoppa till innehåll
Hem » 28 januari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

28 januari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.35 Svenljunga, trafikolycka
Vid Järnvägsgatan är det en bilist som kör av vägen och in i en altan till en fastighet. Två personer, en man och en kvinna springer från platsen med okä’nda skador. Polisen skriver en anmälan gällande smitning från trafikolycksplats. 

23.49 Göteborg, grov stöld
På Andra Långgatan utanför gamla Nettobutiken är det en man som blir bestulenm på sin mobiltelefon som han förvarade i rockfickan. Två okända män ryckte mobiltelefon ur fickan på honom och sprasng i riktning mot Järntorget.

00.57 Borås, misshandel i relation
Polis larmas till en adress i Borås med anledning av att en man misshandlar sin kvinna. Polis kommer till bostaden och mannen kan gripas. 

04.27 Munkedal, tillgrepp av fortskaffningsmedel
Utanför Mc Donalds vid Håby är det en manlig bilist som drar från platsen när polis vill kontrollera honom. Polisen påbörjar ett förföljande som varar cirka fyra minuter innan mannen kör in i en stolpe. Mannen lämnar bilen springandes och anträffas inte. Bilen visar sig vara anmäld stulen och bärgas från platsen. 

06.30 Göteborg, stöld genom inbrott
Vid Vindragaregatan, Brämaregården griper polisen en man i 40-årsåldern som brutit sig in i ett förråd och en tvättstuga. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.