Hoppa till innehåll
Hem » 18 januari 09:19, Arbetsplatsolycka, Sundsvall

18 januari 09:19, Arbetsplatsolycka, Sundsvall

Arbetsplatsolycka på skola i Sundsvall.

Under morgonen kontaktas polisen angående en arbetsplatsolycka på en skola i kommunen. En man som arbetade vid skolan ska ha skadat en axel i samband med att han ramlat. Mannen förs med ambulans till sjukvård.

Polisen har varit på plats. En anmälan upprättas gällande arbetsplatsolyckan. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *