Hoppa till innehåll
Hem » 18 januari 05:20, Trafikolycka, Götene

18 januari 05:20, Trafikolycka, Götene

En personbil och en lastbil är involverade i en olycka på E20 i höjd med Eksängen.

Räddningstjänst, polis och ambulans larmade till platsen. Totalt fyra personer är förda till sjukhus. Vägen har varit avstängd och kan även komma att stängas av i samband med bärgningsarbetet. Enligt uppgift har det varit väldigt halt på vägen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *