Hoppa till innehåll
Hem » 17 januari 21:46, Rån, Linköping

17 januari 21:46, Rån, Linköping

20.35 Polisen tog emot ett samtal gällande ett rån mot en person. En kvinna hade blivit rånad på en jacka hon skulle sälja.

Kvinnan hade bestämt träff med en köpare i centrala delarna av Linköping. Köparen, en man, provade jackan och blev sedan hotfull, verbalt och fysiskt, mot kvinnan och hennes sällskap innan han lämnade platsen med jackan.

Flera polispatruller beordrades till området och snart kunde två misstänkta personer lokaliseras och kontrolleras. Personerna, båda män i 20- respektive 25-årsåldern, greps och fördes till polisstationen för vidare utredningsåtgärder.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *