Hoppa till innehåll
Hem » 17 januari 07:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

17 januari 07:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanlands län. En person har gripits (se nedan).

23:53 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på riksväg 56 vid Karsudden, Katrineholm, uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 60-årsåldern fick följa med polisen för provtagning samt förhör. 

00:37 Polis larmades till centrala Gnesta med anledning av att en inringare sett en person gå på perrongen vid tågstationen samt hört glaskross. När polis anlänt till platsen visade det sig att personen, en man i 60-årsåldern, gjort inbrott i stationshuset och tagit alkohol samt krossat rutor och stökat omkring. Mannen greps då för stöld genom inbrott samt skadegörelse. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *