Hoppa till innehåll
Hem » 17 januari 07:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

17 januari 07:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län.

23:46 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Öxnehagaleden, Jönköping, uppstod misstanke om drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk mot föraren. Mannen i 30-årsåldern fick följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *