Hoppa till innehåll
Hem » 17 januari 07:20, Sammanfattning natt, Värmlands län

17 januari 07:20, Sammanfattning natt, Värmlands län

Narkotikabrott, Karlstad kl. 22.08

En man i 20-årsåldern blev kontrollerad av en patrull i Tingvallastaden. Patrullen fattade misstanke om att han var påverkad av narkotika och han fick åka med för provtagning. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Falskt larm, Storfors kl. 22.15

En kvinna ringer till polisen och säger att det är väldigt bråkigt på en adress i Stegviken och att folk på adressen har tagit narkotika. Polisen har varit på plats och kontrollerat några personer som befann sig i en bostad men ingen visade tecken på att vara påverkade av narkotika och det var lugnt och städat på plats. Polisen kunde inte se att det hade skett något brottsligt på platsen varför man misstänker att anmälaren, en kvinna i 25-årsåldern, har larmat falskt.

I övrigt har vi bland annat kontrollerat 8 personer eller fordon och hanterat en viltolycka.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *