Hoppa till innehåll
Hem » 14 januari 07:57, Sammanfattning natt, Södermanlands län

14 januari 07:57, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanlands län. En person har gripits (se nedan). Tre personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

02:03 Polis larmades till en bostad i Eskilstuna med anledning av bråk på adressen. När polis anlänt greps en man i 40-årsåldern misstänkt för misshandel i relation, grov kvinnofridskräkning, olaga hot samt våld mot tjänsteman. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att målsägande, en kvinna i 45-årsåldern, behövt ambulansvård. 

02:48 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Riktargatan i Eskilstuna med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en parkerad bil ha börjat brinna. När polis anlänt till platsen släcktes branden av räddningstjänsten. Polis kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt och inga uppgifter om personskador. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland