Hoppa till innehåll
Hem » 08 december 05:52, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

08 december 05:52, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl 01.53 Göteborg, försök till personrån
En man ringer polisen via SOS och uppger att han blivit utsatt för ett rån försök i området kring Domkyrkan. Två okända män i 25-30års åldern ska dragit ner mannen på marken och försökt komma åt gods. Mannen skriker då högt och de båda männen blir uppenbart rädda och springer från platsen. Mannen säger sig ha fått ont i ett knä men är i övrigt fysiskt oskadd. Polis åker till platsen. 

Polisen försöker spåra med hund men man lyckas inte gripa någon. Anmälan upprättas. 

Kl 05.24 Göteborg, trafikolycka
En personbil och en buss uppges ha kolliderat på Lundbyleden vid Brämaregården. Det finns för närvarande inga uppgifter om personskador. Polis till platsen. Bärgning pågår.

Kl 00.40 Storgöteborg, Olaga hot, barnfridsbrott och misshandel i relation
En kvinna kontaktar polisen då henne väninna ringt henne och uppgivit att hon blivit slagen av sin man. Polis åker till den adress som angivits vid anmälan. På plats kan man gripa mannen i förhållandet. Kvinnan uppges ha blivit slagen av mannen med knuten hand i bröstkorgen, hon har dock inga skador som gör att hon behöver uppsöka vårdinrättning. Sociala myndigheter underrättas för bedömning av familjeförhållande. Anmälan upprättas med rubricering olaga hot, barnfridsbrott och misshandel. 

  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.