Hoppa till innehåll
Hem » 03 december 10:09, Misshandel, grov, Stockholm

03 december 10:09, Misshandel, grov, Stockholm

En man vägrade till en början lämna restaurangen vid stängningsdags. När personalen skulle leda ut honom uppstod det handgemäng. Personalen blev slag ansikten samt skadad i ena armen av ett vasst föremål. Mannen lämnade sedan restaurangen och försvann i riktning mot Gullmarsplan. 

Polisen larmades till platsen via vaktbolaget vid klockan 04:49. Polisen pratade med brottsoffret som sedan fördes till sjukhuset med ambulans för vård kring sårskadan i ena armen. Polisen pratade även med de andra som befann sig inne på restaurangen när personalen blev skadad.

I och med att restaurangen skulle stänga genomfördes ingen teknisk undersökning av brottsplatsen på en gång utan den genomfördes under förmiddagen. 

Vad gör en kriminaltekniker?

Kriminaltekniker undersöker brottsplatser och säkrar forensiska spår, allt ifrån dna till fingeravtryck, kläder, vapen och narkotika. Arbetet bidrar till att besvara frågorna vad har hänt, hur, var, när och av vem i en brottsutredning. Teknisk bevisning är särskilt viktig vid komplexa brottsutredningar där det saknas misstänkta, vittnen eller då de som vet något inte vill medverka i utredningen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.