Hoppa till innehåll
Hem » 19 november 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

19 november 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

02:29 Misshandel, Falkenberg
En polispatrull observerade en man och en kvinna på Sandgatan i Falkenberg, för polispatrullen såg det ut som något hände mellan de två. Vid närmare kontroll såg det ut som en misshandel ägt rum. Kvinnan ska ha blivit slagen och fått en blåtira och näsblod, mannen som är i 30-årsåldern blev våldsam vid polisen ingripande och fick brottas ned och omhändertas enligt LOB. En anmälan om misshandel upprättades även med mannen som misstänkt och kvinnan som målsägare. Kvinnan kördes hem av polispatrull.   

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *