Hoppa till innehåll
Hem » 19 november 03:16, Rån väpnat, Uppsala

19 november 03:16, Rån väpnat, Uppsala

Man väckt av rånare med pistol. Grovt rån och grovt vapenbrott Uppsala.

Klockan 03.16 blev polisen larmad till en adress i Uppsala med anledning av att en man blivit rånad i sin lägenhet. Mannen blev väckt av att två gärningspersoner befann sig i hans lägenhet. En av gärningspersonerna var beväpnad med pistol. I samband med rånet blev målsäganden misshandlad men behövde ej sjukhusvård. Gärningsmännen tillgrep två guldkedjor samt kartonger med lustgas. Polisen har under natten vidtagit diverse utredningsåtgärder samt spärrat av lägenheten för teknisk undersökning. Ingen person är gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *