Hoppa till innehåll
Hem » 19 november 00:45, Knivlagen, Kalmar

19 november 00:45, Knivlagen, Kalmar

Kroggäst ertappad med kniv, Larmtorget.

Polis som befinner sig i anknytning till Larmtorget blir invinkade av en ordningsvakt som har omhändertagit en man som har burit kniv på en krog på torget. Polisen tar över omhändertagandet och mannen, född -97, får vila av sig berusningen i arresten på polisstationen. Han misstänks för brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *