Hoppa till innehåll
Hem » 18 november 12:15, Rattfylleri, Nyköping

18 november 12:15, Rattfylleri, Nyköping

11.53 Polis stoppade ett flyende fordon med hjälp av spikmatta vid avfart till Nyköpingsbro. Två personer färdades i fordonet, dessa kontrollerades av polis. Under insatsen där fordonet stoppades stängdes trafiken av på E4. Ingen person skadades.

Ärendet började vid Klinga mellan Linköping och Norrköping då en bil med användningsförbud skulle kontrolleras men föraren stannade inte på polismans tecken. Efter det framfördes bilen i varierande hastighet och vårdslöst. Polisen försökte under färden hindra framfarten med polisbilen men det misstänkta fordon smet då undan efter plåtkontakt.

Föraren misstänks nu för grov vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt att ek stannat på polismans tecken. Passageraren, en kvinna i 30-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *