Hoppa till innehåll
Hem » 18 november 06:41, Kontroll person/fordon, Växjö

18 november 06:41, Kontroll person/fordon, Växjö

Obehöriga på skola, Diö.

Två obehöriga pojkar befinner sig på en skola i Diö. Deras närvaro har väckt obehag bland skolpersonal som i sin tur har larmat polis som åker dit för kontroll. I skrivande stund, kl 07:15, är det oklart om pojkarna är kvar på platsen. Ingenting konkret har skett på skolan och inga vapen har observerats. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Kronoberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *