Hoppa till innehåll
Hem » 18 november 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

18 november 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.35 Göteborg, tillgrepp av fortskaffningsmedel
Vid Cirkel K-tappen på Björlandavägen griper polisen en man i 30-årsåldern som färdas i en stulen bil. Han misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel, drograttfylleri, grov olovlig körning, innehav av narkotika och stöld. 

22.49 Trollhättan, narkotikabrott
Vid Lantmannavägen, Kronogården kontrollerar polisen två killar som misstänks vara narkotikapåverkade. De båda för följa med för provtagning misstänkta för narkotikabrott eget bruk. 

23.47 Göteborg, misshandel
Polisen larmas till en adress i Askim där en före detta man trängt sig in i en kvinnas bostad. I bostaden befinner sig flera personer och mannen misshandlar kvinnan samt en av gästerna. Polisen griper mannen som misstänks för misshandel i två fall.

02.24 Borås, stöld
Vid Fabriksgatan griper polisen en man i 40-årsåldern som misstänks ha stulit en byggelvisp. Han omhändertas för fylleri och kommer att delges misstanke gällande stöld alternativt häleri när han är hörbar.

04.49 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Långavallsgatan, Linnarhult med anledning av att en parkerad bil börjat brinna. Bilen är helt utbrunnen när räddningstjänsten och polis kommer till platsen. Ytterligare en bil blir totalförstörd och två andra bilar får skador av branden. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *