Hoppa till innehåll
Hem » 18 november 05:34, Övrigt, Sigtuna

18 november 05:34, Övrigt, Sigtuna

Mannen avvisades först från Sky city och efter ett tag fick skyddsvakterna information om en man vid tågstationen. När skyddsvakterna tog kontakt med honom en andra gång blev han upprörd och avvisades från området.

Skyddsvakterna fick flera gånger hindra mannen att ta sig in på flygplatsen igen. Mannen motsatte sig detta genom att försökte sig slita sig loss, sparka och spotta omkring sig. Skyddsvakterna belade mannen med handfängsel samt kontaktade polis.

Polisen som var på plats omhändertog mannen på grund av hans berusning. Mannen som är i 45 års åldern är misstänkt för våldsamt motstånd.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *