Hoppa till innehåll
Hem » 17 november 22:01, Stöld, försök, Gnosjö

17 november 22:01, Stöld, försök, Gnosjö

20.19 Polis larmades med anledning av att väktare sett obehöriga personer röra sig inne på återvinningscentralen och att ett obehörigt fordon parkerats i närheten. Polis, bland annat hundpatrull, beordrades till området för att söka efter misstänkta personer.

Vid klockan 21.00 stoppades ett fordon i området, i vilket fyra personer färdades. De fyra personerna kontrollerades och beslut togs om en husrannsakan i fordonet. Efter kontrollen så greps de fyra personerna, samtliga män, och fördes till polisstationen för vidare utredningsåtgärder.

De fyra männen är i nuläget misstänkta för försök till stöld.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *