Hoppa till innehåll
Hem » 22 september 22:46, Detonation, Solna

22 september 22:46, Detonation, Solna

Detonation vid flerbostadshus i Huvudsta.

Någonting har exploderat i eller vid ett trapphus till ett flerbostadshus i Solna. I nuläget är det okänt vad som har exploderat. Explosionen har orsakat omfattande skador på trapphuset och flera fönster har förstörts både på det här flerbostadshuset och intilliggande hus. 
Däremot har inga skadade personer anträffats – men polis och räddningstjänst fortsätter att söka i området efter eventuellt skadade.
Räddningstjänsten har tagit beslut om att utrymma aktuell trappuppgång, detta med anledning av befarade  strukturskador på fastigheten. Det är ingen brand på platsen. Polisen biträder räddningstjänsten vid evakueringen. Det är oklart hur många personer som är berörda.
Händelsen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse. I nuläget finns det ingen misstänkt för brottet. Ingen person har heller frihetsberövats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Senaste blåljusen i Stockholm.