Hoppa till innehåll
Hem » 21 september 15:03, Mord/dråp, försök, Göteborg

21 september 15:03, Mord/dråp, försök, Göteborg

Polis larmas till Angereds centrum efter det att vittnen sett två män som jagat varann, en av dem uppges varit beväpnad med kniv. Från början finns inga uppgifter om att någon ska blivit skadad. 

Polis åker till platsen. När man kommer fram så upptäcks blodfläckar vid Pressbyrån på marken. Den man som blev jagad uppges ha lämnat i riktning mot sjukhuset i sällskap med en kvinna. En polispatrull finner en kniv i närheten av platsen för blodfläckarna. Nya vittnesuppgifter kommer in där man beskriver ett slagsmål där en man blivit slagen. Uppgifterna leder till en busshållplats där polisen återigen finner blodspår, möjlig brottsplats.

Polisen får vetskap om att en skadad man ska ha kommit in på Angereds närsjukhus. Polisen åker dit och en man med skador anträffas, skador både på huvud och en hand. Han blöder kraftigt. Troligen knivskador. 

Polisen säkrar brottsplatsen/er. Man följer även upp övervakningsfilmer. Teknisk undersökning kommer att genomföras. Den andra mannen, möjlig gärningsman har ännu inte anträffats/gripits. 

Polisen inleder nu förundersökning med rubricering försök till mord. Den skadade avförs till sjukhus, polis följer med.  

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.