Hoppa till innehåll
Hem » 21 september 08:26, Farligt föremål, misstänkt, Stockholm

21 september 08:26, Farligt föremål, misstänkt, Stockholm

Polisen spärrar av ett område vid Fredhäll med anledning av ett anträffat föremål.

En privatperson har hittat ett misstänkt farligt föremål utomhus i Fredhäll som han reagerar på och meddelar polisen om. Polisen upprättar avspärrningar i Fredhäll kring Atterbomsvägen och kringliggande gator för att kunna undersöka föremålet på säkert vis utan fara för vare sig polis eller allmänhet.
Platsen är ett område med flerbostadshus och de boende har därför blivit tillsagda att stanna i sina bostäder tills vidare. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.