Hoppa till innehåll
Hem » 21 september 06:40, Sammanfattning natt, Värmlands län

21 september 06:40, Sammanfattning natt, Värmlands län

Misshandel, Torsby kl. 22.07

En man är misstänkt för att ha misshandlat sin sambo i deras gemensamma bostad. Mannen blev gripen av polispatrull och efter förhör med honom beslutade en åklagare att han skulle vara fortsatt frihetsberövad och han är numera anhållen. Mannen, som är i 55-årsåldern, är misstänkt för misshandel och olaga hot. Det finns ingen information om att kvinnan, även hon i 55-årsåldern, ska ha behövt uppsöka akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Stöld/inbrott, Filipstad kl. 00.28

En man ser hur en annan man försöker bryta upp fönstret till hans bostad. Bostadsinnehavaren skriker åt den misstänkta mannen som försvinner från platsen. Polisen har varit på plats och sökt efter spår efter den misstänkta mannen. Man skriver en anmälan om försök till stöld genom inbrott.

Utöver detta har vi bland annat hanterat ett ärende gällande LOB och 5 viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Värmland. Polis och SOS.