Hoppa till innehåll
Hem » 21 september 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

21 september 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

01:46 trafikolycka, Varberg
Polis larmades om en trafikolycka på Landsväg 752 i Tvååker utanför Varberg. En EPA traktor med flera passagerare hade kört av vägen och ut på en åker, troligtvis då hastigheten varit för hög. I fordonet fanns fem personer varav två avfördes till sjukhus med ambulans med lindriga skador och ytterligare en person skadades lindrigt. 
En anmälan om vårdslöshet i trafik har upprättats. 

04:20 Skadegörelse genom brand, Varberg
Polis fick ett samtal om brand som startas i en häck med spridningsrisk mot en intilliggande villa och ett fordon. Branden startades på Västra Ringvägen i Varberg. Branden kunde släckas av räddningstjänst. Anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.