Hoppa till innehåll
Hem » 17 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

17 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21.31 Vara, grov misshandel
I Håkantorp har fem personer blivit skadade i ett bråk. Det hela verkar vara en fest som spårat ur och ett stort bråk har uppstått. I bråket har någon form av tillhyggen använts och två av de skadade, två män, har förts till sjukhus med sårskador i huvudet och misstänkt hjärnskakning. Ingen gripen i nuläget.

23.00 Uddevalla, trafikolycka
På Uddevallabron körde en bilist in i flera väghinder vid ett vägarbete. Olyckan inträffade i norrgående riktning och vägen fick stängas av under bärgningsarbetet. Inga inrapporterade personskador. Föraren, en man i 35-årsåldern, rapporterades för vårdslöshet i trafik.

23.56 Sotenäs, grov misshandel
I Sotenäs kommun har en man i 45-årsåldern gripits misstänkt för grov misshandel mot fyra personer, en kvinna och tre män. Troligtvis har den misstänkte använt en batong under misshandeln. Kvinnan blödde från huvudet men behövde inte vård. Två av männen hade fått slag mot kroppen men ska inte heller varit i behov av vård. En av männen hade fått tänder utslagna och kommer själv att uppsöka vård. Den misstänkte mannen är också rapporterad för eget bruk av narkotika.

06.30 Uddevalla, brand
Räddningstjänst och polis har larmats till Grytingen där grannar har sett att något brinner. Enligt räddningstjänsten brinner det i en elbil och i en villa. Villan ska vara helt övertänd och räddningstjänsten har inte kunnat gå in. Oklart om någon person befunnit sig i huset. Släckningsarbetet pågår och det är i nuläget oklart vad som orsakat branden.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.