Hoppa till innehåll
Hem » 12 september 07:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

12 september 07:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:58 Polis larmades till korsningen Hörngatan/Nygatan i Norrköping med anledning av en misshandel utomhus. En man misstänks för att ha misshandlat en kvinna. Den misstänkte gärningsmannen påträffades och omhändertogs enligt LOB. Kvinnan var vaken och talbar men fördes till sjukhus med ambulans. Inga formella förhör med misstänkt eller målsägande är inskrivna i dagsläget. Mannen är i 25-årsåldern och kvinnan är i 50-årsåldern.

05:32 Polisen larmades till en frisörsalong på Bråboplan i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott. Personen som larmade polisen hade hört glaskross och tog kontakt med polis. När polis kom till platsen påträffades en man som kan misstänkas för inbrottet. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks för stöld genom inbrott.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.