Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2022-09-06 08:11:38 06 september 07:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Uppdaterad 2022-09-06 08:11:38 06 september 07:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. Fyra personer har gripits (se nedan). Två personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Det ärende som sticker ut:

00:46 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Östra vägen i Nässjö med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört av vägen och hamnat en bra bit ut i terrängen. När polis anlänt till platsen fanns ingen person kvar i anslutning till fordonet men i närområdet kunde fyra unga män som färdats i bilen lokaliseras. Tre av männen fick följa med ambulans till sjukhus för en kontroll. Polis undersökte bilen som alla färdats i närmare och då visade det sig att den var anmäld stulen. Alla män, i 17-20-årsåldern, greps därför misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel, vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada. Under morgonen har gripandet hävts för två av männen. 
Uppdatering: De två andra männen har anhållits av åklagare. Ärendet är därmed åklagarlett så frågor från media hänvisas till Åklagarkammaren.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.