Hoppa till innehåll
Hem » 01 september 07:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

01 september 07:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. Två personer har gripits (se nedan). Två personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:52 Polis larmades till en adress i Eksjö med anledning av bråk i en bostad. När polis anlänt till platsen greps en man i 50-årsåldern, misstänkt för misshandel i relation. Målsägande, en kvinna i 50-årsåldern, ska inte ha behövt ambulansvård för sina skador. 

00:06 Polis larmades till en ort strax utanför Vetlanda med anledning av skrik och bråk i en villa. När polis anlänt till platsen greps en man i 30-årsåldern misstänkt för misshandel i relation samt barnfridsbrott. Mannen har under natten anhållits av åklagare och ärendet är därmed åklagarlett. Frågor från media hänvisas till Åklagarkammaren. Brottsoffret ska inte ha behövt ambulansvård för sina skador. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.