Hoppa till innehåll
Hem » 27 augusti 08:27, Sammanfattning natt, Dalarnas län

27 augusti 08:27, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Misshandel, Gagnef kl. 22.01

En man är misstänkt för att ha misshandlat sin fru i deras bostad. Det har funnits barn som har bevittnat misshandeln. Mannen, som är i 50-årsåldern, är gripen som misstänkt för misshandel, olaga hot och barnfridsbrott. Det finns ingen information om att kvinnan, som är i 35-årsåldern ska ha behövt uppsöka sjukhus med anledning av denna händelse.

Rattfylleri, Älvdalen kl. 22.25

En man i 20-årsåldern är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Idrefjäll.

Trafikbrott, Avesta kl. 01.40

En olycka har inträffat i höjd med Bergsnäsrondellen. Två personer i den ena bilen försvinner från olycksplatsen med polisen lyckas få tag i dem. Föraren, en kille i 15-årsåldern, blir misstänkt för rattfylleri, olovlig körning, vårdslöshet i trafik, smitning från trafikolycksplats samt brott mot knivlagen. Han får åka med ambulans till sjukhus med mindre skador. Det finns ingen information om att någon annan ska ha blivit skadad i samband med olyckan.

Skadegörelse, Mora kl. 02.19

En patrull upptäcker en man med att slå sönder en ruta till en butik i centrum. Mannen, som är i 20-årsåldern, har skurit sig i samband med att han slog sönder rutan och han blir körd, av patrullen, till sjukhus. Mannen blir misstänkt för skadegörelse.

Utöver detta har vi bland annat hanterat två viltolyckor utan personskada, nio personer enlig LOB och ett ärende om psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.