Hoppa till innehåll
Hem » 12 augusti 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

12 augusti 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Fyra personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:38 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Lindbyvägen i Norrköping med anledning av två mindre bränder i terrängen. Polispatrull på plats dokumenterade området och skrev en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. 

01:21 Polis larmades till Stiglötsgatan i Linköping med anledning av att en inringare hört två smällar. Polispatruller på plats kollade av området och pratade med personer som rörde sig utomhus men inga tecken på brott eller något avvikande anträffades.  

01:43 Polis och väktare larmades till Skolgatan i Ödeshög med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Två okända gärningspersoner ska ha tagit sig in i en elektronikbutik. När polis anlänt visade det sig att tjuvarna tagit sig in i butiken genom att krossa en ruta. Gärningspersonerna ska sedan ha försvunnit från platsen i en bil. Det är oklart vad som stulits men en anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, viltolyckor, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

* I dag finns ingen presstalesperson i tjänst efter klockan 15:00.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.