Hoppa till innehåll
Hem » 03 augusti 17:58, Inbrott, Lidingö

03 augusti 17:58, Inbrott, Lidingö

En man har trängt sig in hos en äldre kvinna.

När en kvinna i 90-årsåldern ska ta hissen till sin lägenhet på Näset åker en främmande man med upp och tränger sig sedan in i hennes lägenhet med förevändningen att hon ska få handsprit från kommunen. Kvinnan får till slut ut mannen från lägenheten. Det är i nuläget oklart om något stals vid händelsen, men polis har gjort hembesök hos kvinnan och tagit upp en anmälan om inbrottsstöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.