Hoppa till innehåll
Hem » 03 augusti 16:39, Kontroll person/fordon, Norrtälje

03 augusti 16:39, Kontroll person/fordon, Norrtälje

En man kastar sten på passerande bilar.

Polisen får samtal om att en ung man uppehåller sig i diket intill länsväg 276 utanför Norrtälje. Mannen beter sig underligt och går bland annat ut i trafiken emellanåt. En ambulans tittar till mannen, men han vill inte ha vård och ambulansen lämnar därför platsen.
Fler personer ringer polisen om mannen och när mannen börjar kasta sten på förbipasserande fordon åker en patrull och kontrollerar mannen. Han omhändertas med stöd av 47 § LPT (lagen om psykiatrisk tvångsvård) och förs till en vårdinrättning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.