Hoppa till innehåll
Hem » 03 augusti 14:52, Rån, Skövde

03 augusti 14:52, Rån, Skövde

Det ringer på dörren och när mannen öppnar står tre maskerade gärningspersoner utanför med tillhyggen. De tränger sig in i bostaden och plockar åt sig värdesaker, bland annat en dator, kläder och en cykel enligt uppgift. De lämnar sedan bostaden. Inga uppgifter om fysiska skador eller behov av ambulans. Mannen larmar polis.

En hundpatrull hittar cykeln i anslutning till brottsplatsen. Polisen kan senare lokalisera en adress där gärningspersonerna befinner sig. Under husrannsakan hittar patrullerna misstänkt stöldgods. Två män och två kvinnor i 20-30-årsåldern grips misstänkta för rån.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.