Hoppa till innehåll
Hem » 03 augusti 07:48, Sammanfattning natt, Jönköpings län

03 augusti 07:48, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Två personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Det ärende som sticker ut: 

05:48 Polis larmades till Hemvärnsvägen i Gnosjö med anledning av att en inringare sett två personer lasta in saker i en bil och då misstänkt någon form av stöld. När polispatrull anlänt till platsen omhändertogs två personer, en kvinna i 45-årsåldern och en kvinna i 40-årsåldern. De är båda misstänkta för stöld samt ringa narkotikabrott för eget bruk. Stöldgodset ska bland annat ha varit metallen koppar. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, en viltolycka med rådjur, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.