Hoppa till innehåll
Hem » 03 augusti 00:50, Stöld/inbrott, Malmö

03 augusti 00:50, Stöld/inbrott, Malmö

En man gripen misstänkt för inbrott samt häleri.

Polispatrullen beordras med anledning av att en uppringare berättat om ett pågående inbrott i en källare i en fastighet vid Kulladal, Malmö. Patrullen griper en man i 30-årsåldern misstänkt för inbrottstöld samt häleri. I samband med gripandet anträffas datorer och cykel som tas i beslag. Polisen upprättar en anmälan om stöld samt häleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.